BLUZË ME QËNDISJE ©KEITH HARING FOUNDATION Detaje

 

Vjollcë - 1443/411

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaj me qëndisje me kontrast ©Keith Haring Foundation në pjesën e përparme.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM


JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME QËNDISJE ©KEITH HARING FOUNDATION të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME QËNDISJE ©KEITH HARING FOUNDATION të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME QËNDISJE ©KEITH HARING FOUNDATION të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME QËNDISJE ©KEITH HARING FOUNDATION të Zara-s