BLUZË ME PUNIM LLASTIKU E KOMBINUAR Detaje

 

I bardhë - 1131/314

Bluzë me jakë të drejtë dhe mëngë të shkurtëra. Detaje me flutura. Pëlhure e kombinuar me një ngjyrë.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME PUNIM LLASTIKU E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME PUNIM LLASTIKU E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME PUNIM LLASTIKU E KOMBINUAR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME PUNIM LLASTIKU E KOMBINUAR të Zara-s