BLUZË ME PALA Detaje

 

Rozë e zbehtë - 0881/007

Bluzë me jakë të drejtë dhe rripa të hollë. Detaj me pëlhurë me pala. Palë me flutura në fund. Mbërthesë mbrapa e çarë me kopsa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME PALA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME PALA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME PALA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME PALA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME PALA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME PALA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME PALA të Zara-s