BLUZË ME NYJË Detaje

 

I bardhë - 4424/301

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaje me nyje përpara.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME NYJË të Zara-s