BLUZË ME MËNGË TË GJERA Detaje

 

I bardhë - 1501/302

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra të gufuara me llastik në fund. Detaj me top të kombinuar me kontrast me lidhje mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME MËNGË TË GJERA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME MËNGË TË GJERA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME MËNGË TË GJERA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME MËNGË TË GJERA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME MËNGË TË GJERA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME MËNGË TË GJERA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME MËNGË TË GJERA të Zara-s