BLUZË ME KONTUR Detaje

 

E kaltër - 3253/315

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra. Detaje aplikimi kombinuar me kontrast.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME KONTUR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME KONTUR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME KONTUR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME KONTUR të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME KONTUR të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME KONTUR të Zara-s