BLUZË ME JAKË V Detaje

 

E zezë - 4873/270

Bluzë me jakë V dhe mëngë të shkurtra.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME JAKË V të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME JAKË V të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME JAKË V të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME JAKË V të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME JAKË V të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME JAKË V të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME JAKË V të Zara-s