BLUZË ME DALLGËZIM Detaje

 

I bardhë - 6050/307

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaje me tegele me valëzim të kombinuara me kontrast.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË ME DALLGËZIM të Zara-s