BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM Detaje

 

E zezë - 0085/309

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Detaj aplikimi i kombinuar me një ngjyrë me stampim të gomuar. Mbërthesë mbapa me të çarë dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for water: Këto veshje janë prodhuar duke përdorur teknologji që reduktojnë konsumin e ujit në proceset e ngjyrosjes.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË JAKË BEBE ME STAMPIM të Zara-s