BLUZË E SHKURTËR STIL RURAL Detaje

 

E zezë - 2685/063

Kanotierë e shkurtër me dekolte V dhe rripa të hollë të rregullueshëm. Detaje me nyjë përpara. Pëlhure tip hoje blete mbrapa.


JOIN LIFE
Care for fiber: EcoVeroTMViscose.
EcoVeroTM është çertifikuar nga EU Ecolabel dhe plotëson standardet më të larta mjedisore të Bashkimit Evropian që nga lënda e parë deri në prodhimin e saj, duke na ndihmuar të kujdesemi për mjedisin.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR STIL RURAL të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR STIL RURAL të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR STIL RURAL të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR STIL RURAL të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR STIL RURAL të Zara-s