BLUZË E SHKURTËR PUPLIN Detaje

 

I bardhë - 0881/017

Bluzë e shkurtër me dekolte V dhe pa mëngë me finiturë me flutura me pala. Detaje të mbledhura të rregullueshme me lidhje përpara. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur nën tegel.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË E SHKURTËR PUPLIN të Zara-s