BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR Detaje

 

E bardhë/E zezë - 3067/032

Bluzë me jakë halter. Detaje të mbledhura me lidhëse të rregullueshme anësore. Mbërthesë mbapa me të çarë dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E SHKURTËR ME TË MBLEDHUR të Zara-s