BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA Detaje

 

I bardhë - 3253/316

Bluzë e shkurtër me jakë V dhe mëngë të shkurtra. Detaje të mbledhura me lidhje të rregullueshme përpara.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E SHKURTËR ME RRUDHA të Zara-s