BLUZË E SHKURTËR ME LULE Detaje

 

E bardhë / e kuqe - 1282/003

Kanotierë e shkurtër me jakë V dhe rripa të hollë. Mbyllje me lidhje.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR ME LULE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR ME LULE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR ME LULE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR ME LULE të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR ME LULE të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR ME LULE të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR ME LULE të Zara-s