BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION Detaje

 

I bardhë - 3253/310

Bluzë e shkurtër me jakë golf dhe pa mëngë. Tegel asimetrik.

WHITE T-SHIRTS for DENIM collection

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 8 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s
Pamje 9 nga BLUZË E SHKURTËR E TRIKOTUAR NË STIL 2 PARA 2 MBRAPA WHITE COLLECTION të Zara-s