BLUZË E SHKURTËR DAMASK Detaje

 

E gjelbër - 4215/405

Bluzë e shkurtër me jakë të drejtë dhe tiranda.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË E SHKURTËR DAMASK të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË E SHKURTËR DAMASK të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË E SHKURTËR DAMASK të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË E SHKURTËR DAMASK të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË E SHKURTËR DAMASK të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË E SHKURTËR DAMASK të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË E SHKURTËR DAMASK të Zara-s