BERMUDA DENIM MOM FIT Detaje

 

E zezë - 8197/005

Bermuda me bel të lartë me pesë xhepa. Finiturë me palë të përthyer. Mbërthesë përpara me zinxhir dhe kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh ngjyrën

3 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 2 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 3 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 4 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 5 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 6 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 7 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 8 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s
Pamje 9 nga BERMUDA DENIM MOM FIT të Zara-s