BAULE BAZIKE E ZEZË Detaje

 

I zi - 6106/005

Baule bazike. Mbyllje me zinxhir. Në interior disponon një xhep me zinxhir dhe tre ndarje. Ka dy rripa dore dhe një rrip supi të rregullueshëm dhe të heqshëm.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 50 x 30 x 25 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BAULE BAZIKE E ZEZË të Zara-s
Pamje 2 nga BAULE BAZIKE E ZEZË të Zara-s
Pamje 3 nga BAULE BAZIKE E ZEZË të Zara-s
Pamje 4 nga BAULE BAZIKE E ZEZË të Zara-s
Pamje 5 nga BAULE BAZIKE E ZEZË të Zara-s
Pamje 6 nga BAULE BAZIKE E ZEZË të Zara-s