BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE Detaje

 

E zezë - 3505/510

Balerina lëkure në ngjyrë të zezë. Prerje lëkure me finiturë llustrafinë. E hapur në V. Me majë me prerje katrore. Mbërthesë me tokëz me rrip në kurriz të këmbës.

Lartësia e takës 0.9 cm.

JOIN LIFE
Care for planet: Lëkurë e regjur duke përdorur praktika më të qëndrueshme.
Këto produkte janë prodhuar në fabrika të lëkurëve të çertifikuara Leather Working Group, duke përdorur energji të rinovueshme dhe teknologji që reduktojnë konsumin e ujit.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 2 nga BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 3 nga BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 4 nga BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 5 nga BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 6 nga BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE të Zara-s
Pamje 7 nga BALERINA LËKURE ME RRIP ME MAJË KATRORE të Zara-s