BABY/ PAKO TRI TRUPORE ME JAKË TË RRUMBULLAKËT DHE MËNGË TË GJATA

Pako me tri trupore me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa me sustë poshtë.
KJO PAKO ËSHTË E PANDASHME, DUHET TË KTHEHET E PLOTË.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 8501/515

1.290 ALL

Zgjidh masën

  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë