BABY/ PAKO TRI TRUPORE KIMONO PA MËNGË

PAKO ME TRI TRUPORE ME JAKË KIMONO DHE PA MËNGË. MBËRTHIM ME KOPSA ME SUSTË PËRPARA DHE POSHTË.
KJO PAKO ËSHTË E PANDASHME, DUHET TË KTHEHET E PLOTË.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 8501/412

1.290 ALL

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë