BABY/ PAKO TRI TRUPORE KIMONO ME MËNGË TË GJATA

Pako me tri palë trupore me jakë kimono dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa me sustë përpara dhe poshtë.
KJO PAKO ËSHTË E PANDASHME, DUHET TË KTHEHET E PLOTË.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 8501/523

1.290 ALL

Zgjidh masën

  • 0-0 months (50 cm)
  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë