BABY/ PAKO PESË PALË TRUPORE HAWAII

Pako me pesë palë trupore me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtra. Mbërthim me kopsa me sustë poshtë. Stampime të ndryshme.
Kjo pako është e pandashme, duhet të kthehet e plotë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Shumëngjyrëshe | 8501/598

1.990 ALL

Zgjidh masën

 • 1-3 months (62 cm)
 • 3-6 months (68 cm)
 • 6-9 months (74 cm)
 • 9-12 months (80 cm)
 • 12-18 months (86 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 18-24 months (92 cm)
 • 2-3 years (98 cm)
  Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë