BABY/ PAKO ME TRI TRUPORE ME JAKË TË RRUMBULLAKËT DHE PA MËNGË

PAKO ME TRI TRUPORE ME JAKË TË RRUMBULLAKËT DHE PA MËNGË. MBËRTHIM ME KOPSA ME SUSTË PËRPARA DHE POSHTË.
KJO PAKO ËSHTË E PANDASHME, DUHET TË KTHEHET E PLOTË.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

I bardhë | 8501/413

1.290 ALL

Zgjidh masën

  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)
  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë