BABY/ ÇANTË BOWLING MICKEY MOUSE © DISNEY.

Çantë në formë bowling me dizajn me Mickey. Ndarja kryesore me mbyllje me zinxhir. Ka xhepa të brendshëm. Ka dy rripa dore dhe rrip supi të heqshëm dhe të rregullueshëm.

Detaj stampimi MICKEY MOUSE.

LARTËSIA X GJERËSIA X THELLËSIA: 20 X 30 X 20 CM

E bardhë e papërpunuar | 1555/930

3.490 ALL

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë