ATLETE TË ZEZA ME GRAVURA

Atlete me lidhëse ngjyrë të zezë. Punim në prerje. Lidhëse me shtatë kalime. Shuall me kombinim ngjyrash të bardhë dhe kafe.

5.490 ALL2.990 ALL-45%

Ngjyra I zi | 2512/620

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë