ATLETE SPORTIVE ME KONTRAST

Atlete me qafa të kombinuara me pjesë lëkure lope 100% me finiturë kamoshi dhe pambuku. Mbërthim me lidhëse të rregullueshme. Dorëz e pasme dhe zinxhir për të lehtësuar mbathjen. Astar dhe taban pambuku. Taban gome me kontrast.

STARFIT®. TABAN TEKNIK FLEKSIBËL PREJ SHKUME I PËRBËRË NGA POLIURETANI, MODELUAR PËR TË OFRUAR REHATI MË TË MADHE.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

3.990 ALL

Ngjyra E verdhë Mustardë | 4205/830

Zgjidh masën

 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë

Mund të të pëlqejë edhe