ATLETE SHUMËNGJYRËSHE

Atlete me lidhëse. Lidhëse me shtatë kalime. Kombinim ngjyrash në prerje me tone të ndryshme në të zezë, kafe dhe gri. Shuall me vëllim në ngjyrë të bardhë me taban të zi.

5.990 ALL

Ngjyra I zi | 2221/720

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë