ATLETE RUNNING NGJYRË RËRE

Atlete shumëngjyrëshe. Prerje me kombinim pjesësh lëkure dhe materiale të tjera me tone ngjyrë rëre. Mbërthim me lidhëse. Shuall me kontrast ngjyre.

5.490 ALL3.990 ALL-25%

Ngjyra Shumëngjyrëshe | 2213/720

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë