ATLETE RETRO SOFT

Atlete stil retro me finiturë të regjur. Të disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe të zezë. Lidhëse me gjashtë kalime. Detaj me mbivendosje materialesh tip soft në prerje. Dorëz në llapë. Shuall i bardhë me taban ngjyrë karamel.

5.490 ALL

Ngjyra E bardhë | 2207/720

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë