ATLETE ME STAMPIM Detaje

 

Kombinuar - 3418/510

Atlete me kombinim ngjyrash. Stampim në prerje. Kapëse anësore elastike. Gjurmë e dhëmbëzuar.

Lartësia e shollës 3 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ATLETE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga ATLETE ME STAMPIM të Zara-s