ATLETE ME RRJETË

Atlete me detaje me rrjetë në prerje me kombinim materialesh. Dorëz përpara dhe mbrapa për të lehtësuar mbathjen. Astar dhe taban me efekt memorie prej pambuku. Shuall me volum.

4.990 ALL1.290 ALL-70%

Ngjyra Shumëngjyrëshe | 2300/630

Zgjidh masën

 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë