ATLETE ME PERLA DHE PERÇINA ME STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI Detaje

 

E bardhë - 2428/510

Atlete sportive ngjyrë e bardhë. Prerje me detaje perlash dhe perçinash në ngjyrë floriri në prerje. Vija anësore dhe vija mbrapa me stampim me motive me lëkurë gjarpri. Shollë e trashë. Mbyllje me lidhëse përmes kunjave metalikë në ngjyrë floriri.

STARFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga poliuretani, i modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e shollës: 3.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ATLETE ME PERLA DHE PERÇINA ME STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE ME PERLA DHE PERÇINA ME STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE ME PERLA DHE PERÇINA ME STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE ME PERLA DHE PERÇINA ME STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE ME PERLA DHE PERÇINA ME STAMPIM ME MOTIVE ME LËKURË GJARPRI të Zara-s