ATLETE ME KOMBINIM Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 3400/510

Atlete sportive me kombinim ngjyrash. Prerje me kombinim pjesësh dhe materialesh. Detajet me mbushje me rrjetë në pjesët anësore dhe tek gjuha. Pjesë e gomuar në pjesën e pasme. Gjuhëza e pasme. Shuall i trashë me reliev të teksturuar dhe të dhëmbëzuar. Mbërthesë me lidhëse.

Lartësia e shollës 5.5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ATLETE ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE ME KOMBINIM të Zara-s
Pamje 6 nga ATLETE ME KOMBINIM të Zara-s