ATLETE ME KOMBINIM

Atlete me lidhëse. Lidhëse me shtatë kalime. Mbivendosje materialesh në prerje me kombinim ngjyrash të bardhë dhe gri. Shollë e vëllimshme e bardhë me taban të zi.

5.490 ALL

Ngjyra E bardhë | 2202/720

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë