ATLETE LËKURE ME SHUALL TË TRASHË SHUMËPJESËSH

Atlete tip running me lidhëse shumëngjyrëshe. Fabrikuar me lëkurë me kombinim me materiele të tjera në prerje. Lidhëse me shtatë kalime. Ka një stabilizues në pjesën e pasme midis shollës dhe thembrës. Sholla është shumë e trashë, gjithashtu me kombinim ngjyrash.

8.990 ALL

Ngjyra E bardhë e papërpunuar | 2281/620

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë