ATLETE LËKURE ME KOMBINIM

Atlete sportive lëkure. Detaj me copa të mbivendosura në prerje me pjesë reflektuese dhe dorëz në llapë. Lidhëse me gjashtë kalime. Shuall me vëllim ngjyrë karamel me taban gri. Stil retro.

5.990 ALL

Ngjyra E bardhë | 2215/720

Zgjidh masën

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë