ATLETE LËKURE E BUTË Detaje

 

E bardhë e papërpunuar - 6437/001

Shapka sportive prej lëkure të papërpunuar. Prerje lëkure e butë me fund të rrafshuar. Copë e gomuar me detaje të ngjyrës në anën e pasme. Shuall dyngjyrësh i dhëmbëzuar. Mbyllje me lidhëse.

Lartësia e shollës 3.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ATLETE LËKURE E BUTË të Zara-s
Pamje 2 nga ATLETE LËKURE E BUTË të Zara-s
Pamje 3 nga ATLETE LËKURE E BUTË të Zara-s
Pamje 4 nga ATLETE LËKURE E BUTË të Zara-s
Pamje 5 nga ATLETE LËKURE E BUTË të Zara-s
Pamje 6 nga ATLETE LËKURE E BUTË të Zara-s