Detaje

 

E zezë - 5520/901JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 75% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

 • Përbërja dhe kujdesi për produktin
 • Shih nëse gjendet në dyqane
 • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
 • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga të Zara-s
Pamje 2 nga të Zara-s
Pamje 3 nga të Zara-s
Pamje 4 nga të Zara-s
Pamje 5 nga të Zara-s
Pamje 6 nga të Zara-s
Pamje 7 nga të Zara-s
Pamje 8 nga të Zara-s
Pamje 9 nga të Zara-s