ÇIZME TË SHESHTA PRERJE KATRORE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH Detaje

 

GJARPËR - 3002/510

Çizme të sheshta me ngjyrë gjarpër. Stampim me motive kafshësh në prerje. Gjuhëza anësore. E çarë në anën e pasme. Përfundon me majë prerje katrore.

Lartësia e takës 3.3 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇIZME TË SHESHTA PRERJE KATRORE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 2 nga ÇIZME TË SHESHTA PRERJE KATRORE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 3 nga ÇIZME TË SHESHTA PRERJE KATRORE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 4 nga ÇIZME TË SHESHTA PRERJE KATRORE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s
Pamje 5 nga ÇIZME TË SHESHTA PRERJE KATRORE STAMPIM ME MOTIVE KAFSHËSH të Zara-s