ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC Detaje

 

E bardhë e papërpunuar - 2432/510

Çizme të sheshta në ngjyrë të papërpunuar. Prerë në kanavacë. Copa të gomuara në majë, në kontur dhe në anën e pasme. Shollë e trashë e dhëmbëzuar. Mbyllje me lidhëse përmes kunjave metalikë të kombinuar.

Lartësia e shollës 3.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s
Pamje 2 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s
Pamje 3 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s
Pamje 4 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s
Pamje 5 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s
Pamje 6 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s
Pamje 7 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s
Pamje 8 nga ÇIZME ME QAFA TË SHESHTA KANAVAC të Zara-s