ÇIZME ME QAFA LËKURE ZINXHIRË

Çizme me qafa 100% lëkurë lope. Detaj me zinxhirë dhe tokëza metalike. Mbërthim me lidhëse dhe zinxhir anësor. Doreza e pasme dhe e përparme. Astar dhe taban sarfit pambuku. Shuall gome. Shuall i dhëmbëzuar.

STARFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga poliuretani, i modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

6.490 ALL1.290 ALL-80%

Ngjyra I zi | 2126/630

Zgjidh masën

 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë