ÇIZME E SHKURTËR SPORTIVE PREJ LËKURE

Atlete me qafa 100% lëkurë lope me finiturë kamoshi. Mbërthim me lidhëse të rregullueshme. Dorëz e pasme për të lehtësuar mbathjen. Astar dhe taban pambuku. Shuall gome.

STARFIT® TABAN TEKNIK FLEKSIBËL PREJ SHKUME TË PËRBËRË NGA POLIURETANI, MODELUAR PËR TË OFRUAR REHATI MË TË MADHE.

JOIN LIFE Care for planet: të paktën 90% lëkurë e regjur Join Life.

4.990 ALL

Ngjyra Gri | 4229/830

Zgjidh masën

 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë

Mund të të pëlqejë edhe