ÇANTË UDHËTIMI MINIMALE KAFE Detaje

 

Kafe - 3141/520

Çantë udhëtimi tip bowling. Ngjyrë kafe. Disponon dy xhepa me mbyllje me zinxhir. Në pjesën e brendshme të ndarjes kryesore ka një xhep tjetër me mbyllje me zinxhir dhe, gjithashtu, një mbajëse çelsash me kapëse me sustë që lejon të varen çelësat. Ka dy rripa dore. Ka një rrip supi të rregullueshëm dhe të ndashëm. Dizajnim minimal, look fustani.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 25 x 51 x 24 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË UDHËTIMI MINIMALE KAFE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË UDHËTIMI MINIMALE KAFE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË UDHËTIMI MINIMALE KAFE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË UDHËTIMI MINIMALE KAFE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË UDHËTIMI MINIMALE KAFE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË UDHËTIMI MINIMALE KAFE të Zara-s