ÇANTË UDHËTIMI BAULE KAFE Detaje

 

Kafe - 6103/005

Çantë udhëtimi lloj baule. Ngjyra kafe. Finiturë e teksturuar. Mbyllje me zinxhir. Në interior disponon një xhep me zinxhir dhe një ndarje. Në eksterior ka dy rripa dore dhe një rrip supi të rregullueshëm. Stili klasik.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 26 x 52 x 24 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË UDHËTIMI BAULE KAFE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË UDHËTIMI BAULE KAFE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË UDHËTIMI BAULE KAFE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË UDHËTIMI BAULE KAFE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË UDHËTIMI BAULE KAFE të Zara-s