ÇANTË SUPI PREJ PËLHURE PIKËLORE ME MBËRTHECKË Detaje

 

E bardhë - 6303/510

Çantë postieri e disponueshme në disa ngjyra: të bardhë dhe portokalli. Trupi prej pëlhure pikëlore me detaje lulesh. Kapëse prej druri. Rrip i ndashëm dore me rruaza shumëngjyrëshe. Rrip i ndashëm supi me zinxhir ngjyrë floriri. Pjesa e brendshme me astar me xhep. Mbërthesë me magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 15 x 27 x 10 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SUPI PREJ PËLHURE PIKËLORE ME MBËRTHECKË të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SUPI PREJ PËLHURE PIKËLORE ME MBËRTHECKË të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SUPI PREJ PËLHURE PIKËLORE ME MBËRTHECKË të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SUPI PREJ PËLHURE PIKËLORE ME MBËRTHECKË të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SUPI PREJ PËLHURE PIKËLORE ME MBËRTHECKË të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SUPI PREJ PËLHURE PIKËLORE ME MBËRTHECKË të Zara-s