ÇANTË SUPI IMITIM LËKURE ME DETAJE METALIKE Detaje

 

E zezë - 6395/510

Çantë e zeze supi. Stampim me dizenjo në trup. Detajet e pjesës metalike ovale me pamje të vjetër në jakë. Rrip i rregullueshëm për supet. Pjesa e brendshme e veshur e pajisur me tri ndarje. Mbyllje me kapak dhe magnet.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia 17,5 x 23 x 9 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SUPI IMITIM LËKURE ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SUPI IMITIM LËKURE ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SUPI IMITIM LËKURE ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SUPI IMITIM LËKURE ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SUPI IMITIM LËKURE ME DETAJE METALIKE të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SUPI IMITIM LËKURE ME DETAJE METALIKE të Zara-s