ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI Detaje

 

Gri - 3131/520

Çantë dore tip bowling që konvertohet në çantë shpine. Kombinim i ngjyrës gri në tonalitete të ndryshme me detaje të ngjyrës së zezë. Ndërtim soft. Ka tre xhepa që mbyllen me zinxhir, njëri prej tyre për mbajtjen e këpucëve. Ka dy rripa dore dhe një rrip supi i rregullueshëm dhe i ndashëm. Në një xhep mbrapa fshihen rripat e supit që lejojnë të përdoret si një çantë shpine. Look sport - urban. Mund të përdoret si një çantë palestre.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 25 x 56 x 29 cm.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 8 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 9 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s
Pamje 10 nga ÇANTË SPORTIVE DORE NGJYRË GRI të Zara-s