ÇANTË SHPORTË ME DETAJ ME GURË Detaje

 

E gjelbër - 6618/510

Çantë formë shportë në ngjyrë të gjelbër.. Trup i gërshetuar me detaje me gurë. Rripa dore të rrumbullakët.. Xhep i brendshëm me pëlhurë tekstile. Mbyllja me të mbledhur.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 18,5 x 13 x 13 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPORTË ME DETAJ ME GURË të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPORTË ME DETAJ ME GURË të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPORTË ME DETAJ ME GURË të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPORTË ME DETAJ ME GURË të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPORTË ME DETAJ ME GURË të Zara-s