ÇANTË SHPINE TREKKING Detaje

 

I zi - 3278/520

Çantë e tipit çantë shpine. Strukturë soft. Dizajn me frymëzim trekking. Ngjyrë e zezë me detaje shumëngjyrëshe. Ka dy xhepa që mbyllen me zinxhir. Ka dy rripa dore dhe dy rripa të mbushur supi. Pamje sportive-urbane.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 46 x 29 x 17 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s
Pamje 2 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s
Pamje 3 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s
Pamje 4 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s
Pamje 5 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s
Pamje 6 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s
Pamje 7 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s
Pamje 8 nga ÇANTË SHPINE TREKKING të Zara-s